Interieurbouw Werkendam

Bij ons van interieurbouw Werkendam bent u aan het enige juiste adres als het gaat om interieurbouw en jachtinterieurbouw. Zelf omschrijven wij ons als een meubelmaker en een scheeps interieurbouwer. Onze eindproducten mogen er zijn en op de website vindt u een impressie van projecten die we al met succes afgerond hebben. 

Meer informatie
Man drinking tea

Brandon Hicks

Senior Architect
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus.
Woman drinking tea

Ania Hicks

Senior Architect
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi viverra ornare.
Girl drinking tea

Joanna Hicks

Senior Architect
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Altijd exclusief en altijd maatwerk

Als kleinschalig timmerbedrijf en specialist in interieurbouw in Werkendam kunnen wij u een interieur en jacht interieur op maat bieden. We leveren alleen exclusief werk en dus alleen maatwerk. Zeker de afgelopen jaren is het snel gegaan en zijn we ingezet bij verschillende zeer interessante projecten. Het feit dat we innig samenwerken met de toonaangevende jachtbouwer Moonen spreekt boekdelen. Een dergelijke grote partij wil namelijk alleen samenwerken met goede partijen. We zijn er trots op dat wij dus één van die partijen zijn. Het zegt bovendien veel over de kwaliteit die we ook u kunnen leveren. 

Wij voelen ons als specialist interieurbouw in Werkendam helemaal op onze plaats

Als specialist en vaste waarde in interieurbouw in Werkendam, werken we uitstekend samen met alle andere scheeps gerelateerde bedrijven die in Werkendam gevestigd zijn. Zoals u weet vindt u hier talloze scheepswerven, scheepsbouwers en scheepsbetimmering bedrijven. Met die partners gaan we niet zelden interessante projecten aan. Samen weten we elkaar te versterken en vullen we elkaar aan en dat is uiteraard een prima zaak. Om die reden voelen wij ons dan ook helemaal thuis in Werkendam. We zitten hier op precies de juiste plaats. 

Onderscheidend door precisiewerk te leveren

We weten ons als specialist in interieurbouw in Werkendam steeds weer te onderscheiden vanwege het precisiewerk dat we leveren en onze zorgvuldigheid. Wij kunnen elk project perfect opleveren en alleen met perfectie nemen wij genoegen. We leggen de lat wat dat betreft elke dag opnieuw hoog. 

Neem contact op
Interieurbouw Werkendam

Kies ook voor duurzaamheid en de beste materialen

U kunt prima bij ons terecht voor jacht- en binnenhuisinterieur projecten en wij kunnen u desgewenst voorzien in refit van uw jacht en voor onderhoud. Uiteraard gebruiken wij alleen de beste materialen en zetten we in op duurzaamheid. We kiezen dus heel bewust voor de materialen die we gebruiken en zetten bovendien in op voor u langdurig plezier van het project. Overtuig u zelf, check de perfect afgeleverde projecten op onze website en kies vervolgens ook voor de specialist in interieurbouw in Werkendam. U krijgt daar geen moment spijt van. Vraag dat maar aan onze andere opdrachtgevers. 

Heeft u een project in gedachten?

Contact opnemen