Jacht interieur

Het maken van jacht interieur vraagt nogal wat. Zeker als u hecht aan exclusiviteit en maatwerk. Zoekt u een partner die u kan helpen precies dat jacht interieur te realiseren zoals u dat voor ogen hebt? Dan doet u er zeer verstandig aan om ons in te schakelen. Dan kunnen wij u namelijk bijzonder goed van dienst zijn. Als meubelmaker en scheepsinterieurbouwer kennen wij het klappen van de zweep. Bij ons bent u verzekerd van een exclusief eindproduct, op maat gemaakt. 

Meer informatie
Man drinking tea

Brandon Hicks

Senior Architect
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus.
Woman drinking tea

Ania Hicks

Senior Architect
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi viverra ornare.
Girl drinking tea

Joanna Hicks

Senior Architect
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Als u alleen het beste jacht interieur zoekt

U mag ons gerust een timmerbedrijf noemen dat gespecialiseerd is in interieur en jachtinterieurbouw. Zeker de afgelopen jaren hebben we in dat opzicht letterlijk en figuurlijk flink aan de weg getimmerd. Zo hebben we deelgenomen aan enkele bijzonder projecten en is een uitstekende samenwerking ontstaan met Moonen, een toonaangevende jachtenbouwer. Dergelijk grote partijen omringen zich met alleen specialisten en met bedrijven die voldoen aan de hoogste normen. We zijn er trots op dat wij ook als zodanig beschouwd worden. Bovendien zegt het ook wel degelijk iets over het maatwerk dat wij kunnen verzorgen.

Uitstekend naar onze zin in Werkendam

Ondertussen voelen wij ons uitstekend op onze plaats in Werkendam, een plaats waar meer scheeps gerelateerde bedrijven gevestigd zijn in de vorm van scheepswerven, scheepsbouwers en scheepsbetimmering bedrijven. Met deze bedrijven kunnen we prima samen projecten aangaan en in de praktijk blijkt dat we elkaar onderling versterken. Dat maakt van Werkendam een uitstekende vestigingsplaats waar wij ons thuis voelen. U kunt bij ons aankloppen voor zowel jacht- als binnenhuis interieur projecten. Indien gewenst kunnen we u voorzien van refit voor uw jacht en voor onderhoud. Bij alles wat we doen maken we alleen gebruik van de beste producten. En zoals het een volwassen bedrijf betaamt proberen we zo duurzaam mogelijk te werken en u een zo duurzaam mogelijk jacht interieur te bieden. 

Neem contact op
Jacht interieur

Perfect opleveren van projecten en exclusiviteit

U kunt op ons als specialist in jacht interieur rekenen als het gaat om precisiewerk en zorgvuldigheid. Wij staan voor het perfect opleveren van projecten en bieden exclusiviteit en maatwerk. Dat is waar we nadrukkelijk voor staan. Als u een indruk wilt van de projecten die we al verzorgd hebben, check dan de website. U ziet daar een selectie van door ons perfect afgeleverde projecten. Maatwerk en exclusief. Zoals het jacht interieur dat ook verdient. Kortom, u weet bij wie u moet aankloppen voor alles op het gebied van jacht interieur. 

Heeft u een project in gedachten?

Contact opnemen