Jachtinterieurbouw

De jachtinterieurbouw kent voor ons al lang geen geheimen meer. Alles op dit vakgebied beheersen we tot in de finesses en steeds kunnen wij voor exclusiviteit en maatwerk zorgen. Als meubelmakerij en scheepsinterieurbouwer zijn we vooral een kleinschalig timmerbedrijf dat gespecialiseerd is in interieurbouw en jachtinterieurbouw. Daarbij kunnen we op tal van gebieden het verschil maken. 

Meer informatie
Man drinking tea

Brandon Hicks

Senior Architect
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus.
Woman drinking tea

Ania Hicks

Senior Architect
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi viverra ornare.
Girl drinking tea

Joanna Hicks

Senior Architect
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Bijgedragen aan zeer interessante projecten

Zeker de afgelopen jaren hebben we als specialist in jachtinterieurbouw naam gemaakt en een bijdrage geleverd aan verschillende zeer interessante projecten. Het feit dat we onze naam als expert op het gebied van jachtinterieurbouw gemaakt hebben bewust ook wel de samenwerking die we hebben met Moonen, een toonaangevende jachtenbouwer en een partij die alleen samenwerking zoekt met de beste partners. 

Als een vis in het water in Werkendam

Dat wij als specialist in jachtinterieurbouw in Werkendam gevestigd zijn, is natuurlijk niet verrassend, In Werkendam vindt u namelijk tal van scheeps gerelateerde bedrijven als bijvoorbeeld scheepswerven, scheepsbouwers en scheepsbetimmering bedrijven. We vinden er voldoende interessante partners om zaken mee te doen en om mee samen te werken. Samen maken we elkaar sterker en kunnen we elkaar op perfecte wijze aanvullen. 

Wij staan als specialist in jachtinterieurbouw voor exclusiviteit en maatwerk

Zoekt u een specialist in jachtinterieurbouw die precisiewerk levert, die staat voor exclusiviteit en maatwerk en die zeer zorgvuldig te werk gaat? Die steeds zorgt voor een perfecte oplevering van een project? Dan zoekt u ons. Want op al deze vlakken maken wij namelijk het verschil. Als geen ander zijn we in staat zeer nauwkeurig te werken en kunnen we in alle opzichten precisiewerk bieden. En dat is wat u specifiek bij jachtinterieurbouw zoekt en ook mag verwachten.

Neem contact op
Jachtinterieurbouw

De beste materialen en duurzaamheid

Uiteraard werken wij alleen met de beste materialen en verliezen we duurzaamheid geen moment uit het oog. Omdat we duurzaamheid belangrijk vinden heeft u de garantie dat u een project opgeleverd krijgt waaraan u jarenlang heel erg veel plezier gaat beleven. Dat maakt ons ook voor u het perfecte bedrijf om zaken mee te doen. Wij zijn simpelweg de best denkbare partner als het gaat om jacht en binnenhuis interieur projecten. Indien gewenst kunnen wij u bovendien ook voorzien van refit van uw jacht en voor onderhoud. Op onze website ziet u een aantal met succes afgeronde projecten. Bekijk ze en overtuig uzelf en doe voortaan ook zaken met ons. Daar krijgt u namelijk geen moment spijt van. 

Heeft u een project in gedachten?

Contact opnemen