Over ons

We are Hollander Interiors

Hollander Interiors is een kleinschalig timmerbedrijf gespecialiseerd in interieurbouw en jachtinterieurbouw. De afgelopen jaren heeft Hollander Interiors zich in tal van projecten bewezen en werkt o.a. samen met toonaangevende jachtenbouwer Moonen.

Hollander Interiors bevindt zich in Werkendam wat de thuisbasis is van vele scheepsgerelateerde bedrijven als scheepswerven, scheepsbouwers en scheepsbetimmeringsbedrijven. Hierdoor zijn er voldoende partners om uiteenlopende projecten aan te gaan.

Wij werken met uiterste precisie en zorgvuldigheid voor een perfecte oplevering van uw project.Man drinking tea

Brandon Hicks

Senior Architect
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus.
Woman drinking tea

Ania Hicks

Senior Architect
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi viverra ornare.
Girl drinking tea

Joanna Hicks

Senior Architect
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.
onze missie

What drives us

Bij Hollander interiors kunt u terecht voor jacht- en binnenhuisinterieur projecten. Tevens kunnen wij voorzien in refit van uw jacht en het onderhoud hiervan.

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en in te zetten op duurzaamheid bent u verzekerd van langdurig plezier van uw project.

Heeft u een project in gedachten?

neem vrijblijvend contact op